Juno JB030A9 Instrukcja Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 30
najbolj ustrezajo vaši posodi, receptom in
količinam.
Razpredelnica za peko peciva in pečenje mesa
Pecivo
Jed Gretje Zgoraj/Spodaj Čas (min.) Opombe
Temperatura
(°C)
Položaj rešetk
Recepti za
umešano testo
170 2 45 - 60 V tortnem mo‐
delu
Kolač iz krhke‐
ga testa
170 2 24 - 34 V tortnem mo‐
delu
Smetanova ali
skutna torta
170 1 60 - 80 V tortnem mo‐
delu 26 cm
Jabolčna torta
(jabolčna pita)
170 1 100 - 120 V dveh tortnih
modelih 20 cm
na rešetki
Zavitek 175 2 60 - 80 V pekaču za
pecivo
Kolač z mar‐
melado
170 2 30 - 40 V tortnem mo‐
delu 26 cm
Angleški sadni
kolač
170 2 60 - 70 V tortnem mo‐
delu 26 cm
Biskvit (biskvit
brez maščob)
170 2 35 - 45 V tortnem mo‐
delu 26 cm
Božični kolač/
bogata sadna
torta
170 2 50 - 60 V tortnem mo‐
delu 20 cm
Češpljev ko‐
lač
1)
170 2 50 - 60 V pekaču za
kruh
Drobno pecivo 170 3 20 - 30 V pekaču za
pecivo
Drobno peci‐
vo
1)
150 3 20 - 30 V pekaču za
pecivo
Beljakovi po‐
ljubčki
100 3 90 - 120 V pekaču za
pecivo
Žemlje
1)
190 3 15 - 20 V pekaču za
pecivo
31
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag