Juno JB030A5 Instrukcja Użytkownika Strona 10

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 20
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 9
Meso
Jed Gretje zgoraj in spodaj Čas (min.) Opombe
Temperatura
(°C)
Položaj rešetk
Govedina 200 2 50 - 70 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Svinjina 180 2 90 - 120 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Teletina 190 2 90 - 120 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Goveja pečen‐
ka po angleško
- manj zapeče‐
na
210 2 44 - 50 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Goveja pečen‐
ka po angleško
- srednje zape‐
čena
210 2 51 - 55 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Goveja pečen‐
ka po angleško
- dobro zape‐
čena
210 2 55 - 60 Na rešetki in v
globokem pe‐
kaču
Svinjsko pleče 180 2 120 - 150 V globokem
pekaču
Svinjska krača 180 2 100 - 120 2 kosa v globo‐
kem pekaču
Jagnjetina 190 2 110 - 130 Stegno
Piščanec 200 2 70 - 85 Cel v globo‐
kem pekaču
Puran 180 1 210 - 240 Cel v globo‐
kem pekaču
Raca 175 2 120 - 150 Cela v globo‐
kem pekaču
Gos 175 1 150 - 200 Cela v globo‐
kem pekaču
Zajec 190 2 60 - 80 Razkosan
Zajec 190 2 150 - 200 Razkosan
10
Przeglądanie stron 9
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 19 20

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag