Juno JBK111D5 Instrukcja Użytkownika Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
Jelo Funkcija Temper‐
atura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Torta od badema s
maslacem / slatke
torte
1)
Gornji i donji
grijač
190 - 210 20 - 30 2
Voćna torta (dizano ti‐
jesto/biskvit)
2)
Vrući zrak 150 - 160 35 - 55 2
Voćna torta (dizano ti‐
jesto/biskvit)
2)
Gornji i donji
grijač
170 35 - 55 2
Voćne torte s prhkim ti‐
jestom
Vrući zrak 160 - 170 40 - 80 2
Kolači od dizanog tijesta
s premazom (npr. kravlji
sir, krema, glazura)
1)
Gornji i donji
grijač
160 - 180 40 - 80 2
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
2)
Koristite duboku pliticu.
Biskviti
Jelo Funkcija Temper‐
atura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj re‐
šetke
Biskviti od prhkog tijesta Vrući zrak 150 - 160 10 - 20 2
Short bread / Prhko ti‐
jesto / prutići
Vrući zrak 140 20 - 35 2
Short bread / Prhko ti‐
jesto / prutići
1)
Gornji i donji
grijač
160 20 - 30 2
Biskviti od dizanog tijes‐
ta
Vrući zrak 150 - 160 15 - 20 2
Slastice od bjelanjka,
poljupci
Vrući zrak 80 - 100 120 - 150
Kolačići s bademima Vrući zrak 100 - 120 30 - 50 2
Biskviti od dizanog tijes‐
ta
Vrući zrak 150 - 160 20 - 40 2
Uštipci
1)
Vrući zrak 170 - 180 20 - 30 2
Pecivo-kiflice
1)
Vrući zrak 160 10 - 25 2
19
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag