Juno JB060B5 Instrukcja Użytkownika Strona 11

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 24
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 10
Alimenti Rosolatura/Cottura fi-
nale
Cottura ventilata Tempo
(min.)
Com-
menti
Tempe-
ratura
(°C)
Posizio-
ne della
griglia
Tempe-
ratura
(°C)
Posizio-
ne della
griglia
Dolce di
Natale/
Torta di
frutta far-
cita
170 2 160 2 50 - 60 In uno
stampo
per dolci
da 20 cm
Plum ca-
ke
1)
170 2 165 2 20 - 30 In uno
stampo
per il pa-
ne
Pasticcini 170 3 166 3 (1 e 3) 25 - 35 In una la-
miera dol-
ci
Biscotti
1)
150 3 140 3 (1 e 3) 30 - 35 In una la-
miera dol-
ci
Meringhe 100 3 115 3 35 - 40 In una la-
miera dol-
ci
Panini
dolci
1)
190 3 180 3 80 - 100 In una la-
miera dol-
ci
Choux
1)
190 3 180 3 (1 e 3) 15 - 20 In una la-
miera dol-
ci
Crostatine 180 3 170 2 25 - 35 In uno
stampo
per dolci
da 20 cm
Pan di
Spagna
180 1 o 2 170 2 45 - 70 Sinistra e
destra in
uno
stampo
per dolci
da 20 cm
Torta di
frutta far-
cita
160 1 150 2 110 - 120 In uno
stampo
per dolci
da 24 cm
11
Przeglądanie stron 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 23 24

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag