
Produkt Funkcja Tempe‐
ratura
(°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Makaroniki Termoobieg 100 - 120 30 - 50 2
Ciasteczka z ciasta
drożdżowego
Termoobieg 150 - 160 20 - 40 2
Ciasteczka z ciasta
francuskiego
1)
Termoobieg 170 - 180 20 - 30 2
Bułki
1)
Termoobieg 160 10 - 25 2
Bułki
1)
Pieczenie tra‐
dycyjne
190 - 210 10 - 25 2
Small cakes / ciastecz‐
ka
1)
Termoobieg 160 20 - 35 2
Small cakes / ciastecz‐
ka
1)
Pieczenie tra‐
dycyjne
170 20 - 35 2
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
Wypieki i zapiekanki
Produkt Funkcja Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom pie‐
karnika
Makaron zapie‐
kany
Pieczenie tra‐
dycyjne
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Pieczenie tra‐
dycyjne
180 - 200 25 - 40 1
Zapiekanka
warzywna
1)
Turbo grill 160 - 170 15 - 30 1
Bagietki posy‐
pane serem
Termoobieg 160 - 170 15 - 30 1
Słodkie suflety Pieczenie tra‐
dycyjne
180 - 200 40 - 60 1
Suflety z rybą Pieczenie tra‐
dycyjne
180 - 200 30 - 60 1
Nadziewane
warzywa
Termoobieg 160 - 170 30 - 60 1
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
21
Komentarze do niniejszej Instrukcji